Een klassieker maar super lekker met ons Leef & Eet toastbrood.

Ingrediënten: (per persoon)
2 dunne plakken leef & Eet toastbrood 65/70g al gebakken*
200g gemengde champignons (zoals oesterzwammen, kastanje champignons, witte en bruine Parijse champignons, shiitake, cantharel..)
2 teentje knoflook
1 koffielepel kokosolie*
zwarte peper
himalayazout*
2 eetlepels ghee*
1 eetlepel verse kruiden naar keuze zoals kervel, bieslook, peterselie…
*verkrijgbaar in mijn praktijk
Bereiding:
Snij de look fijn.
Bak de sneetjes toastbrood krokant in de oven, anti aanbakpan of grill plaat.
Snij alle champignons in grove stukken. Laat de kokosolie smelten en bak daarin de look en de champignons. Dit mag op een hoog vuur zodat ze hun vocht niet los laten, zo krijg je champignons die mooi krokant worden. Kruid ze met peper. Als ze gaar zijn voeg dan de ghee en de kruiden toe, laat die smelten.
Leg de 2 warme plakjes toast op het bord en serveer daarover de warme champignons.
Dit is per persoon 1 eiwit, 1 vezel en 1 groentenportie.