Gezond afvallen

Gezond afvallen

Wil jij extra ondersteuning om jouw doel te bereiken dan is 1op1 begeleiding iets voor jou.

Via dagelijkse begeleiding, help ik jou om je persoonlijke doel te bereiken

Voor wie is dit programma bestemd ?

  • Voor iedereen die het belangrijk vindt om gezond te eten en alle voedingsstoffen binnen te krijgen,
  • Voor wie graag een paar kilo’s of meer wil afvallen door middel van gezonde voeding
  • Voor wie zich fitter en energieker wil voelen
  • Voor wie van zijn suikerverslaving af wilt
  • Voor wie het moeilijk vindt om deze doelstellingen alleen te realiseren zonder extra ruggensteun

Het  vitaliteitstraject is gebaseerd op gezonde voeding, vitamines & mineralen én dagelijkse begeleiding.  Je doet het zelf maar je doet het niet alleen, ik ben er om je dagelijks feedback te geven en je op de goeie weg te houden.

Het programma bestaat uit 3 belangrijke fases : een ontgiftiginsfase, een opbouwfase en een stabilisatiefase

De ontgiftingsfase

We starten met een ontgiftingsfase (30 dagen) waarin we afvalstoffen verwijderen en bloed zuiveren, darmen optimaal laten functioneren, bloedsuiker in balans brengen en de stofwisseling herstellen.  Met de dagelijkse begeleiding lukt het jou zeker om een mooi resultaat te behalen.

Je zou kunnen stellen dat er bij orthomoleculaire therapie vier belangrijke pijlers zijn in de weg naar genezing toe, namelijk :  Gezonde voeding, voldoende beweging, een gezonde levensstijl en dit aangevuld met het inzetten van voedingssupplementen, zoals vitaminen en mineralen, om het herstel van jouw optimale gezondheid te bevorderen.  

De opbouwfase

Wanneer je er klaar voor bent, gaan we over naar de opbouwfase. We voegen stap voor stap bepaalde voeding weer toe zodat we overgaan naar een gezond voedingspatroon dat je blijvend kan toepassen.

De stabilisatiefase

In de stabilisatiefase is het de bedoeling dat je je ideale gewicht behoudt.  In deze fase leer je hoe je jouw gewicht stabiel kan houden en hoe je terug de balans kan vinden na een culinaire escapade.  Genieten en toch gezond en in balans blijven.