NIEUW bij mij in de praktijk – de continue suikeranalyse

Energiedips, voortdurend zin hebben om zoet of zout te eten, verminderde concentratie, vertraagde denksnelheid, stemmingswisselingen, snel geïrriteerd/boos zijn, hoofdpijn, trillen en doorslaapproblemen…

Het zijn allemaal symptomen die veroorzaakt kunnen worden door bloedsuikerschommelingen.

Heb jij dagelijks last van energietekorten of heb je het gevoel dat je nooit uitgerust raakt?
Is het een strijd om jouw gewicht op peil te houden ondanks alle inspanningen? of heb je andere kwaaltjes?
Weet dat het niet normaal is als je deze klachten zeer lang ervaart.

Gelukkig zijn er meer en meer manieren om de oorzaak van deze klachten te achterhalen en met blijvend resultaat aan te pakken.

De Suiker Analyse is er één van.
Met behulp van deze analyse kunnen we identificeren welke voedingsmiddelen bijdragen aan gewichtstoename en verklaren waarom je weinig energie hebt of slecht slaapt!

Hiervoor gebruiken we een sensor die gedurende 14 dagen elk moment van de dag jouw bloedsuikerwaarden meet. Dit stelt ons in staat om op een persoonlijke en gerichte manier te werken, zodat je eindelijk jouw gewenste resultaat kan behalen.

Heb je er genoeg van en wil je komaf maken met je kwaaltjes? Start dan nu met de suikeranalyse!!”

Wat is het?

Aan de hand van een sensor wordt jouw bloedsuikerspiegel in kaart gebracht

via een sensor die je gedurende 2 weken draagt kunnen we jouw bloedsuikerspiegel meten en op die manier kunnen we perfect weten hoe jouw lichaam reageert op jouw eetpatroon.

Via een aangepast voedingspatroon dat op jouw situatie is afgestemd, zorgen we ervoor dat je bloedsuikerspiegel terug in balans komt

Waarom is het van belang dat je bloedsuikerspiegel in balans is ?

Om gewicht te kunnen verliezen is dit noodzakelijk maar dat niet alleen!

Het is belangrijk om grote bloedsuikerschommelingen te voorkomen, want dit leidt naast bovenstaande symptomen tot allerlei welvaartsziekten zoals :

– ontstekingen – en deze wil je juist remmen bij een auto-immuunziekte, aangezien je immuunsysteem al overactief is
– veroudering
– stress (bloedsuikerschommelingen zijn één van de belangrijkste factoren die een stressreactie in je lichaam veroorzaken)
– verhoogde kans op diabetes type 2
– haaruitval
– schade aan je bloedvaten
– ontregeling van je (geslachts)hormonen
– schade aan je mitochondriën – dit zijn de energiecentrales in je cellen
– Alzheimer
– levercirrose
– obesitas
– hart- & vaatziekten
– broze botten,…

wil je weten hoe het gesteld is met jouw bloedsuikerspiegel, neem dan nu meteen contact op en maak je afspraak voor de continue bloedsuikeranalyse

tel 0497 47 47 95 of e-mail info@helemaalvitaal.be of ga naar de website www.helemaalvitaal.be en vul het aanvraagformulier in

Hoe werkt deze continue suikeranalyse ?

We gebruiken voor deze analyse een sensor die gedurende 14 dagen elke 15 minuten jouw bloedsuikerwaarde meet. Aan de hand van die gegevens kunnen we je suikerverwerking in kaart brengen en bepalen hoe jouw lichaam reageert op jouw voedingspatroon en levensstijl.

Tijdens de eerste periode van 1 week willen we vooral inzichten verwerven. 

Dit gaat om zaken zoals:

  • “Hoe goed verwerk jij nog suiker?”
  • “Wat beïnvloedt jouw bloedsuiker?”
  • “Wat is de impact van  jouw huidige levensstijl op je bloedsuiker?”
  • “Hoe goed is jouw vetverbranding?”
  • en zoveel meer

Na 7 dagen bespreek ik samen met jouw je resultaten van de eerste periode en bepalen we welke acties nodig zijn om je resultaten te verbeteren. Ik vraag je dan om de aangegeven acties zo goed mogelijk toe te passen gedurende de resterende 7 dagen van de analyse. Je lichaam zal hier uiterst snel op reageren als je dit goed doet!

Op het einde van de 14 dagen kunnen we dan samen nagaan hoe groot de impact van jouw acties was op jouw suikerverwerking. Hierop gaan we kijken om duurzame acties nog te verfijnen. 

Een betere suikerverwerking zal op termijn leiden tot een lager gewicht, meer energie, een betere vertering en een gezonder lichaam.