Ingrediënten ( 2personen)

2  konijnebillen van elk +/-150g
100g wortel
100g ui
1 teentje look
kokosvet extra vierge*
2 koffielepels Provençaalse kruiden
2 blaadjes laurier
1 bokaal  tomatensaus zonder suiker*
150ml rode wijn  van Pure the winery * (= zonder suiker)
3 eetlepels tomatenpuree zonder suiker
1 koffielepel groentebouillonpoeder zonder suiker*

 *verkrijgbaar in de praktijk

 Bereiding:

 Snij de look fijn, de wortel in blokjes en de ui in parten.
Verwarm het kokosvet en schroei de bouten aan alle kanten dicht.
Doe er de ui en look bij aan de zijkant en stoof deze wat aan.
Voeg er dan de Provençaalse kruiden aan toe, de laurierblaadjes, de wortelen,
de tomatensaus, rode wijn, groentebouillon en de tomatenpuree.
Roer alles door elkaar.
Zet het deksel op de pot en laat gaar sudderen op een zacht vuurtje
tot je merkt dat het vlees goed zacht is.

Serveer met konjac spaghetti, quinoa of boekweitcouscous
en geniet met een glaasje rode wijn van Pure the winery*

Smakelijk!