Ik ben het Leef & Eet verhaal redelijk sceptisch begonnen omdat ik al zoveel diëten en varianten van diëten ben opgestart zonder effect. Maar nadat ik op 1 week tijd 3 kg kwijt was zonder ook maar een beetje honger te lijden was ik vertrokken. Ondertussen ben ik iets meer dan een maand bezig en ben ik totaal zo’n 7kg kwijt. Op geen enkel moment heb ik honger. Er zijn ook zoveel vervangproducten voor de pasta’s en brood die ik voordien at, dat het eigenlijk helemaal niet moeilijk is om vol te houden!

Niet alleen over mijn gewicht ben ik nu tevreden, maar ik voel me ook veel fitter en vitaler. Voordien had ik heel vaak last van een opgeblazen buik, echt ongemakkelijk. Dit is nu ook verleden tijd, super! De opvolging van Hilde tijdens dit programma is fenomenaal, dagelijks krijg je door wat er eventueel anders beter kan of krijg je de vraag of alles nog steeds goed verloopt, echt top opvolging.

Ik zou dit programma 100% aanraden aan iedereen die zich fitter en gezonder wil voelen!